Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010

ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Ο Κύριος Αντωνίου, σκέφτηκε έναν τρόπο να αντιδράσει στο συμβόλαιο της ντροπής, και είχε την τόλμη να μηνύσει όλους τους βουλευτές που υπέγραψαν το άθλιο μνημόνιο, και το ΔΝΤ. Στηρίξτε την προσπάθειά του. Μπορεί να είναι η σπίθα που θα ανάψει την φωτιά που καίει μέσα μας.

Το κείμενο της μήνυσης φαντάζομαι ότι είναι εξαντλητικό για κάποιον που δεν ειναι εξοικειωμένος. Δεν έχει σημασία. Η μήνυση ευσταθεί, και ο Κύριος Αντωνίου Δημήτριος έχει το θάρρος και τα κότσια να υποβάλλει μήνυση κατά όλων αυτών των διευθαρμένων πολιτικών, καθώς και κατα του Δ.Ν.Τ. Η κίνησή του αυτή πρέπει να υποστηριχθεί.

Κλικ εδώ για το κείμενο της μήνυσης.

Στείλτε ΟΛΟΙ email, fax, στο  http://www.presidency.gr/contact.htm ή κατευθείαν στο pressoffice@presidency.gr

με κείμενο σαν αυτό:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Προς τον Αξιότιμο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Κύριε Πρόεδρε,

Ελπίζω να γνωρίζετε ότι ένας συμπολίτης μας, ο κύριος Αντωνίου Δημήτριος, Ιατρός, κάτοικος Χαλκίδος, έχει καταθέσει  μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά των Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου που ψήφισαν τον νόμο 3845/06-05-2010 την 06-05-2010, καθώς και κατά του ΔΝΤ.

Επικοινωνώ μαζί σας ως Ελληνας Πολίτης, με την βεβαιότητα ότι θα προστατεύσετε την Πατρίδα μας, και ζητώ να ΜΗΝ εκδώσετε τα προεδρικά διατάγματα για την εφαρμογή του νόμου ν.3845/06-05-2010 με το Δ.Ν.Τ., μέχρι να κριθεί η μήνυση του Δημήτριου Αντωνίου για εσχάτη προδοσία.

Ευχαριστώ,
Ονοματεπώνυμο
Κάτοικος Θεσσαλονίκης.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Άπόσπασμα του κειμένου:

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (άρθρο 41 Συντ.).


ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ XAΛΚΙΔΟΣ


ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ


Του Δημητρίου ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ιατρού, κατ. Χαλκίδος, τηλ. 22210-62743


ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΖΗΤΩ

Την ποινική δίωξη των βουλευτών που ψήφισαν τον νόμο 3845/06-05-2010 την 06-05-2010 στην Ελληνική Βουλή για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας σύμφωνα με το άρθρο 134 παρ.1Ββ, παρ. 2α,β, άρθρο 134α , εδ. γ,ε,στ,η και άρθρο 135 παρ.1-4 του ΠΚ., για τον λόγο ότι αυτοί παρέβησαν τα άρθρα 1, 28, 52, 60 παρ.1, 73 παρ.1,2, 82 του Συντάγματος. Παραθέτω τους βουλευτές των δύο κομμάτων Πασόκ και Λαός, που υπερψήφισαν τον νόμο αυτό (από τον παρακάτω κατάλογο έχουν απαλειφθεί οι βουλευτές που δεν το ψήφισαν).

EΠΙΣΗΣ ΖΗΤΩ

Επίσης την ποινική δίωξη των μελών το ΔΣ του ΔΝΤ, με έδρα την Νέα Υόρκη, για συνέργεια στην εσχάτη προδοσία των ελλήνων βουλευτών, λόγω παράβασης των παραπάνω άρθρων του Συντάγματος, αλλά και για διάπραξη αυτουσίως του εγκλήματος της εσχάτης προδοσία των μελών του ΔΝ αυτού, κατά της χώρας μας, κατά το άρθρο 134 παρ. 1-Α, παρ.2β, σε συνδυασμό με το άρθρο 134α, εδ. γ,,δ,,ε,στ,η.

ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΩ

Η συνέχεια στο http://zoidosia.blogspot.comΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ.
Ο αριθμός κατάθεσης είναι ΑΒΜ Α10/1688/27-05-2010 στην εισαγγελία Χαλκίδας τηλ 22210-22588.
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ κο ΑΝΤΩΝΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: